Wij bieden Uk & Puk-trajecten op maat. Denk hierbij aan een overstaptraject van Puk & Ko naar Uk & Puk of een kennismakingstraject. Hieronder geven we een aantal voorbeelden. Wil je weten wat een passend aanbod is voor jouw organisatie? Neem contact op met Sietske Bakker en Susanne de Kruif (projectleiders van Uk & Puk) via:

uk&puk@cedgroep.nl

Werk je nog met Puk & Ko en wil je overstappen naar Uk & Puk?

Puk & Ko wordt niet meer als VVE-programma erkend. Dit programma is verouderd, zo is er o.a. geen expliciete aandacht voor de motorische en zintuiglijke ontwikkeling. Uk & Puk is daarentegen wel een erkend VVE programma (en opgenomen in de databank van effectieve jeugdinterventies).

Overstappen kan heel gemakkelijk door het aanschaffen van de materialen van Uk & Puk. Indien de pedagogisch medewerkers ook een Uk & Puk VVE-certificaat willen of deze nodig hebben om aan de VVE-eisen te voldoen, is een training noodzakelijk. We bieden een aanbod op maat en overleggen graag met jou wat de mogelijkheden zijn

Locatiecertificering

Een locatie die werkt met Uk & Puk kan dit kenbaar door middel van locatiecertificering. Om voor dit certificaat en bijbehorend bordje in aanmerking te komen gelden criteria. Hieronder staan de criteria en de aanvraagprocedure beschreven.

Criteria locatiecertificering