IKC AMALIA dreumes muizen 207

Er zijn verschillende trainingsmogelijkheden voor kinderdagverblijven, peuteropvang, pedagogisch medewerkers en pedagogisch coaches.

Individuele inschrijvingen

VE-certificering Uk & Puk

Heb jij op jouw kinderopvang de pop Puk gezien? Wil je graag weten wat je ermee kunt doen? Uk & Puk is een toegankelijk en totaal vve-programma waarbij alle ontwikkelingsdomeinen aan bod komen: de sociaal-emotionele ontwikkeling, rekenprikkels, motoriek, zintuigelijke ontwikkeling, spraak-taal en ontluikende geletterdheid. Ontdek zelf hoe de pop een mooie schakel vormt tussen jou en de kinderen.

Meer informatie en inschrijven

Hercertificering Uk & Puk

Door middel van de hercertificering (bijscholing) blijven pedagogisch medewerkers zich, na het behalen van hun VE certificaat Uk & Puk , ontwikkelen in het werken met Uk & Puk. Onderwerpen van de hercertificering zorgen voor een verdieping of verrijking op het gebied van Uk & Puk en VE.

Meer informatie en inschrijven

Train de Trainer Uk & Puk

Wil je Uk & Puk trainer worden om binnen jouw organisatie de pedagogisch medewerkers in dit programma te trainen of wil je kinderopvangorganisaties begeleiden bij het implementeren van UK & Puk? Volg dan de train de trainer Uk & Puk en wordt een professioneel en gecertificeerd Uk & Puk trainer.

Meer informatie en inschrijven


Trainingen op maat

Wij bieden naast de individuele cursussen natuurlijk ook Uk & Puk-trajecten op maat aan voor het hele team. Denk hierbij aan een overstaptraject van Puk & Ko naar Uk & Puk of een kennismakingstraject. Wil je weten wat een passend aanbod is voor jouw organisatie? Neem contact op met Sietske Bakker (projectleider van Uk & Puk) via: uk&puk@cedgroep.nl

x