IKC AMALIA dreumes muizen 207

Er zijn verschillende trainingsmogelijkheden voor kinderdagverblijven, peuteropvang, pedagogisch medewerkers en pedagogisch coaches.

Individuele inschrijvingen

Heb jij op jouw kinderopvang de pop Puk gezien? Wil je graag weten wat je ermee kunt doen? Uk & Puk is een toegankelijk en totaal vve-programma waarbij alle ontwikkelingsdomeinen aan bod komen: de sociaal-emotionele ontwikkeling, rekenprikkels, motoriek, zintuigelijke ontwikkeling, spraak-taal en ontluikende geletterdheid. Ontdek zelf hoe de pop een mooie schakel vormt tussen jou en de kinderen.

Het vve-programma Uk & Puk is opgenomen in de Databank Effectieve Jeugdinterventies als goed onderbouwd en theoretisch effectief gebleken. Eén van de eisen om opgenomen te kunnen worden, is dat er elke drie jaar een hercertificering plaatsvindt op twee onderwerpen.

Wil je Uk & Puk trainer worden om binnen jouw organisatie de pedagogisch medewerkers in dit programma te trainen of wil je kinderopvangorganisaties begeleiden bij het implementeren van UK & Puk? Volg dan de train de trainer Uk & Puk en wordt een professioneel en gecertificeerd Uk & Puk trainer.

Voor het hele team

Bekijk welke training het best past bij jou en jullie organisatie of neem contact op zodat we je hierin kunnen adviseren via uk&puk@cedgroep.nl.

x