Uk & Puk voor gastouders

Werk jij ook met veel plezier als gastouder en wil je de kinderen een mooie en inspirerende periode laten beleven? Speciaal voor gastouders heeft de CED-Groep een training in het werken met Uk & Puk. Online en in je eigen gekozen tijd.

In deze training Uk & Puk voor gastouders leer je op een goede manier te werken met Uk & Puk en daarmee doelgericht de ontwikkelingskansen van kinderen te vergroten. Er wordt ingegaan op de wijze waarop je met de thema’s kunt omgaan, hoe je een rijke speelleeromgeving creëert bij de thema’s en op de mogelijkheid om echte activiteiten te ondernemen, routines in het gastgezin te implementeren en ouders te betrekken bij de manier van werken. Zo werk je doelgericht en bewust aan de brede ontwikkeling van jonge kinderen. Tevens hebben wij een aparte katern ontwikkeld met aanknopingspunten om binnen de gastouderopvang met het programma Uk & Puk te werken. Dit katern wordt naar jouw huisadres opgestuurd.

Opzet van de training Uk & Puk voor gastouders: je ontvangt een link naar een webinar, een werkboekje met opdrachten, een katern Uk & Puk bij gastouders en aansluitend een online coaching moment samen met andere gastouders. Je kunt al jouw vragen stellen en je leert ook van de ervaringen van andere gastouders. Na afloop krijg je een bewijs van deelname.

Kosten

De kosten voor het trainingstraject bedragen € 150,- per persoon. Dit is inclusief de scholingsmaterialen en het bewijs van deelname.

Aanmelden

Wil je ook deelnemen aan deze unieke training en de kinderen een inspirerende tijd aanbieden? Schrijf je dan nu in voor Uk & Puk voor gastouders. Op het inschrijfformulier kun je jouw voorkeuren doorgeven.
Vraag een inschrijfformulier aan bij het Cursusbureau: cursusbureau@cedgroep.nl, onder vermelding van Uk & Puk voor gastouders. Wij kijken uit naar jouw deelname!

Heb je nog vragen? Neem gerust contact op met Antonie Slijderink (a.slijderink@cedgroep.nl) of Mireille David (m.david@cedgroep.nl).

Annuleringsvoorwaarden

Je inschrijving kan alleen schriftelijk worden geannuleerd. Bij verhindering kan een collega van jouw inschrijving gebruik maken. Annulering tot vier weken vóór de aanvangsdatum is uitsluitend mogelijk tegen betaling van € 50,- administratiekosten; bij annulering binnen deze vier weken is de volledige deelnemersprijs verschuldigd.

Logo in rondje

Meer weten

Meer weten over Uk & Puk voor gastouders? Neem contact met ons op.

Direct contact
x