sluit

Stuur door

NB: De ingevoerde informatie wordt NIET door ons bewaard voor commerciƫle doeleinden, maar uitsluitend gebruikt voor het versturen van dit mailtje.

Uk & Puk in Peuterstappen

Voor wie is de training bedoeld?
Gecertificeerde trainers Uk & Puk.

Waar gaat de training over?
Opbrengstgericht werken staat volop in de belangstelling. We  krijgen vaak de vraag hoe dit te combineren is met het programma Uk & Puk. Spel moet toch leidend zijn?! Inderdaad, en dat kan. Door mensen van de CED-Groep is het praktische  boekje 'Peuterstappen'geschreven, in nauwe samenwerking met onderzoekers, trainers en mensen van de werkvloer. Vanuit het boekje en het programma Uk & Puk is een ééndaagse training voor Uk & Puk-trainers ontwikkeld waarmee de trainers binnen de kinderopvangorganisaties het programma Uk & Puk en opbrengstgericht werken kunnen koppelen. Dit is heel geschikt voor kwaliteitsbewaking na de implementatie van het programma Uk & Puk!       

Hoe is de training opgebouwd?
In de training worden de vier d’s (data, duiden, doelen, doen) gekoppeld aan de activiteiten van Uk & Puk. In de ééndaagse training krijgen de trainers handvatten om het geleerde op een praktische wijze te implementeren in de organisatie.        

Datum
Maandag 29 oktober 2018

Plaats en tijd
Plaats: Vergadercentrum CED-Groep, Dwerggras 30, 3068PC Rotterdam
Tijd: van 10.00 - 16.00 uur

Kosten
€ 395,00. Dat is inclusief het boekje Peuterstappen, trainersmap en usb-stick en lunch.

Inschrijven
Inschrijven kan via het secretariaat: secretariaatjongekind@cedgroep.nl

Annuleringsvoorwaarden
Uw inschrijving kan alleen schriftelijk worden geannuleerd. Bij verhindering kan een collega van uw inschrijving gebruik maken. Annulering tot vier weken vóór de aanvangsdatum is uitsluitend mogelijk tegen betaling van € 50,- administratiekosten; bij annulering binnen deze vier weken is de volledige deelnemersprijs verschuldigd.

Er is slechts plaats voor 12 trainers, dus meld u snel aan!

 

Direct contact

Els Groenewoud  
  • CED-Groep
  • Postbus 8639
  • 3009 AP
  • Rotterdam
  • tel: 010 4071 599